Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 8BitDo λανσάρει το δικό της controller για το Project xCloud της Microsoft

*
Η Microsoft σκοπεύει να λανσάρει την υπηρεσία game streaming Project xCloud μέσα στο 2020, ως μέρος του Xbox Game Pass και οι εταιρείες κατασκευής περιφερειακών προετοιμάζονται αναλόγως. Μία από αυτές είναι και η 8BitDo που έχει ήδη προσαρμόσει το retro NES controller της για το Project xCloud.

Το μικρό σε μέγεθος Bluetooth controller είναι συμβατό με όλες τις συσκευές Android, είτε smartphones είτε tablets και είναι προϊόν με όλες τις επίσημες άδειας λειτουργίας για το Project xCloud αλλά και τις κονσόλες Xbox. Η ενσωματωμένη μπαταρία του διαρκεί έως και 18 ώρες και φορτίζει μέσω θύρας USB-C. Στη συσκευασία θα υπάρχει και το απαραίτητο clip για να γατζωνεται σε smartphones.


Ξεχωριστό software θα επιτρέπει το button mapping και την αλλαγή του sensitivity των μοχλών και των triggers sensitivity. Ακόμα, θα υποστηρίζεται η αποθήκευση πολλαπλών profiles, με βάση τις επιλογές κάθε χρήστη.

Η τιμή του controller στην Αμερική θα είναι $44,99 και έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαραγγελίες μέσω Amazon. Το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*