Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Acquire ανακοίνωσε το Gladiator X

*
Η Acquire ανακοίνωσε το Gladiator X, ένα νέο entry για τη σειρά Gladiator, που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στο 2020. Πρόκειται για ένα action adventure game που διαδραματίζεται στην αρχαία Ρώμη, την εποχή που αυτοκράτορας ήταν ο Marcus Aurelius.

Το παιχνίδι βασίζεται στο Gladiator Begins που κυκλοφόρησε το 2010 και στο αρχικό σενάριο έχουν προστεθεί πολλά νέα πράγματα. Η ανάπτυξή του βασίζεται στην Unreal Engine και το studio ευελπιστεί οτι θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες. Επιπλέον, αν η Sony δώσει το OK, θα ξεκινήσει άμεσα η ανάπτυξη για PlayStation 5.


Η σειρά ξεκίνησε με το Colosseum: Road to Freedom που λανσαρίστηκε για PlayStation 2 τον Φεβρουάριο του 2005. Ακολούθησε το Gladiator Begins για PSP τον Ιανουάριο του 2010. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά είναι το Clan of Champions που κυκλοφόρησε για PlayStation 3 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*