Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision ανακοίνωσε την εξαγορά της Major League Gaming

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το eSports Observer, η Activision έχει συνάψει συμφωνία για την αγορά του Major League Gaming έναντι του ποσού των $46 εκατομμυρίων. Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η συμφωνία εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι μέτοχοι ενημερώθηκαν -μέσω επιστολής- την επόμενη μέρα.  Το eSports Observer δημοσίευσε μέρος της εν λόγω επιστολής, η οποία αναφέρει ότι η πληρωμή για την ολοκλήρωση της συμφωνίας θα γίνει συνδυαστικά. Συγκεκριμένα, η Activision θα πληρώσει $31 εκατομμύρια, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα παραμείνει δεσμευμένο για εκκρεμείς αξιώσεις αποζημίωσης που μπορεί να προκύψουν από την ολοκλήρωση της εξαγοράς.



Επιπλέον, η επιστολή αναφέρει ότι τα έσοδα από την πώληση δεν θα είναι αρκετά για καλύψουν όλους τους μετόχους του MLG, αφού δεν θα επωφεληθούν όλοι από αυτή τη συμφωνία. Υπάρχουν εικασίες ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα διατεθεί για την αποπληρωμή χρεών της εταιρείας (τα οποία είναι αρκετά). Αναφέρεται, επίσης, ότι αυτή η εξαγορά είχε σαν αποτέλεσμα την αντικατάσταση του  συνιδρυτή και CEO του Major League Gaming (Sundance DiGiovanni) από τον πρώην CFO, Greg Chrisholm. Να σημειωθεί, τέλος, ότι τόσο η Activision όσο και το MLG δεν έχουν επιβεβαιώσει τις παραπάνω φήμες και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες εντός των προσεχών ημερών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:53
Η Activision ανακοίνωσε και επίσημα ότι αγόρασε την Major League Gaming, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του γνωστού publisher Bobby Kotick σημείωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times ότι η εταιρεία θέλει να προωθήσει το ανταγωνιστικό παιχνίδι σε τηλεοπτικό κανάλι, θέλοντας έτσι να δημιουργήσει "ένα ESPN των videogames"! Αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*