Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός ΑΑΑ Call of Duty game για φορητές συσκευές

*
Η Activision δημιούργησε ένα νέο, "εσωτερικό" studio, που εργάζεται σε έναν νέο τίτλο Call of Duty για φορητές συσκευές. Η κίνηση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο και επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσεις των οικονομικών πεπραγμένων της Activision Blizzard το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Οι υπέυθυνοι της εταιρείας βλέπουν ότι το mobile gaming βρίσκεται σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης και αντιλαμβάνονται πως υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία να συνδέσουν και να επεκτείνουν το οικοσύστημα του Call of Duty με όσους προτιμούν να παίζουν σε φορητές συσκευές. Για τον λόγο αυτό αναζητούν ταλαντούχο προσωπικό.

Στις σχετικές αγγελίες εργασίας αναφέρεται ότι η Activision φιλοδοξεί να δημιουργήσει τα καλύτερα AAA mobile games στον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*