Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision επιβεβαίωσε το Call of Duty του 2020 και αρκετά remasters για φέτος

*
Η Activision δημοσίευσε τα αποτελέσματά της και τα πλάνα για το νέο της οικονομικό έτος και από τα ενδιαφέροντα που μάθαμε είναι πως επιβεβαιωμένα θα έχουμε Call of Duty το 2020, αλλά και αρκετά remasters. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται από αναλυτές που παρακολούθησαν τις ανακοινώσεις, από πλευράς Activision θα έχουμε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 το νέο Call of Duty, ενώ αρκετοί τίτλοι του παρελθόντος θα επιστρέψουν ως remasters ή remakes. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα games ειδικά θα μάθουμε τους επόμενους μήνες. Από πλευράς Blizzard Entertainment θα έχουμε την alpha έκδοση του Diablo Immortal στα μέσα του 2020, ενώ το World of Warcraft Classic θα υποδεχτεί νέο περιεχόμενο. Τέλος, επιβεβαιώθηκε η περαιτέρω επένδυση της King σε νέους τίτλους για το 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*