Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Alkimia Interactive είναι η ομάδα που θα αναλάβει το Gothic Remake

*
Η THQ Nordic έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή της να δουλέψει πάνω στο Gothic Remake και πλέον ξέρουμε και την ομάδα που θα το αναλάβει, την Alkimia Interactive. Το studio έχει έδρας τη Βαρκελώνη και ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2020, έχοντας προσλάβει αρκετούς «φιλόδοξους και παθιασμένους developer RPG τίτλων». Η ενίσχυση της ομάδας συνεχίζει, κάτι που φαίνεται και από τις θέσεις εργασίας που έχει αναρτημένες στην επίσημη σελίδα της. Τα πρώτα δείγματα γραφής από το νέο game θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες και ο επικεφαλής της νέας ομάδας, Reinhard Pollice, τόνισε πως «θέλουμε να κάνουμε την Alkimia Interactive ένα από τα κορυφαία studio δημιουργίας RPG games». Το Gothic Remake έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία σε PC, PS5 και Xbox Series X/S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*