Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Aloy από το Horizon Zero Dawn έρχεται στο Genshin Impact

*
Η developer miHoYo, ανακοίνωσε, πως σε συνεργασία με την Sony Interactive Entertainment, θα καλωσορίσει στο Genshin Impact την Aloy. Οι παίκτες θα μπορέσουν να αποκτήσουν την χαρακτήρα από το Horizon Zero Dawn, από τις 13 Οκτωβρίου 2021 και έπειτα, όπου θα κυκλοφορήσει το update 2.1. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, καθώς κάνοντας απλά log in από PlayStation 4 ή PlayStation 5, η Aloy θα είναι διαθέσιμη στο in-game mail τους. Φυσικά, η Aloy, θα γίνει διαθέσιμη και σε όσους δεν κατέχουν κονσόλα της Sony, από τις 24 Νοεμβρίου του 2021, με την κυκλοφορία του update 2.2, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

To Genshin Impact, είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, PlayStation 4, PC μέσω του client του και του Epic Games Store, iOS μέσω του App Store, και Android μέσω Google Play. Επίσης ετοιμάζεται μία έκδοση και για το Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*