Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon ακυρώνει το MMO Lord of the Rings

*
Η Amazon επιβεβαίωσε πως ακυρώνει το MMO Lord of the Rings που ανακοίνωσε το 2019. Όπως σημειώνει το Bloomberg με νέο ρεπορτάζ του, η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την εξαγορά της Leyou Technologies Holdings Ltd από την Tencent. Η κινεζική Leyou (που έχει δουλέψει σε online game projects, όπως τα EverQuest, Destiny, Planetside, World of Warcraft, Defiance και Rift) εργαζόταν με την Amazon Game Studios για το project και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέλιξη έρχεται μετά από διαφωνία ανάμεσα στη νέα ιδιοκτήτρια και την υπεύθυνη για το project. Εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε στο Bloomberg πως «δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε τους όρους που απαιτούνταν για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο game αυτή τη φορά. Η αλλαγή αυτή στα σχέδιά μας δεν θα στοιχίσει σε απολύσεις και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί σε άλλα projects μας».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*