Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amy Hennig δουλεύει σε ένα νέο story drive action adventure game με τον Todd Stashwick του Star Wars Project Ragtag

*
Δύο από τα σημαντικότερα στελέχη του Star Wars Project Ragtag θα συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά σε ένα νέο story driven action adventure game. Ο λόγος για την Amy Henning (Uncharted, Naughty Dog) και τον Todd Stashwick, που ετοιμάζουν το επόμενο project της Skydance New Media. Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Henning και τον Julian Beak (ΕΑ) το 2019 και η σημαντική αυτή δουλειά δεν έχει ακόμη σάρκα και οστά. Ο Stashwick έκανε απλά ένα post στο Twitter σημειώνοντας αυτή τη συνεργασία και αναρτώντας ένα link με αγγελίες για θέσεις εργασίας που ψάχνει να καλύψει η νέα αυτή ομάδα. Η Skydance New Media έχει στόχο να δημιουργήσει πολλά PC και console games τα επόμενα χρόνια και το εν λόγω project χαρακτηρίζεται ως ΑΑΑ. Ακόμη, μάθαμε πως θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του η Unreal Engine.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*