Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple εργάζεται πάνω σε μια premium συνδρομητική υπηρεσία με games

*
Ρεπορτάζ του Bloomberg σημειώνει πως η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις και ετοιμάζει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία gaming για το App Store. H κεντρική ιδέα δεν είναι να ανταγωνιστεί τα video game streaming services όπως το Google Stadia ή το Project xDloud, αλλά η έξτρα κερδοφορία από τους κατόχους iPhone και iPad που αγοράζουν games και θα ήθελαν να έχουν κάθε μήνα ένα πακέτο παιχνιδιών με τη μορφή μιας συνδρομής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple θα ενσωματώσει στην υπηρεσία παιχνίδια που πωλούνται έναντι αντιτίμου και όχι free to play. Το νέο αυτό project ίσως ανακοινωθεί τη Δευτέρα στο πλαίσιο της γνωστής συνέντευξης Τύπου που θα επικεντρωθεί στην video streaming υπηρεσία της Apple που έρχεται με τηλεοπτικό περιεχόμενο για να ανταγωνιστεί το Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*