Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari επενδύει στη νοσταλγία με το Missile Command: Recharged

*
Όταν επανέρχονται στο προσκήνιο παιχνίδια της Atari, όπως είναι πολύ λογικό, η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο. Αυτή τη φορά η εταιρεία αποκάλυψε ότι προετοιμάζει το Missile Command: Recharged, μια ελαφρώς εκμοντερνισμένη έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού, που θα κυκλοφορήσει για συσκευές Android και iOS. Η προφανής προσθήκη είναι τα touch controls και από εκεί και πέρα θα υπάρχει σύστημα αναβαθμίσεων, power-ups, achievements και online leaderboards. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει προνοήσει ακόμα και για ένα augmented reality mode που θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν σε μια εικονική καμπίνα στο δωμάτιό τους.

Το Missile Command: Recharged θα λανσαριστεί μέσα στην άνοιξη ως free-to-play με διαφημίσεις και ταυτόχρονα θα υπάρχει η επιλογή μιας εφάπαξ πληρωμής για να απαλλαχθείτε από αυτές. Φαίνεται λοιπόν ότι, με αυτόν τον τρόπο απόφάσισε η Atari να γιορτάσει της επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του Missile Command.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*