Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari θέλει το RollerCoaster Tycoon στο Switch

*
Η Atari ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης στην πλατφόρμα StartEngine με στόχο ενός καινούργιου RollerCoaster Tycoon παιχνιδιού αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Η ανάπτυξη του θα γίνει από την Nvizzio Creations, το studio που ευθύνεται για το free-to-play Roller Coaster Tycoon Touch, ενώ η Atari σχολιάζει πως (το Switch) είναι το τέλειο σύστημα για τον επόμενο τίτλο της σειράς χάρη στη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα του και τις μοναδικές gameplay δυνατότητες που προσφέρει. Επιπλέον, το νέο παιχνίδι θα προσφέρει πολλαπλά διαφορετικά σενάρια, Sandbox Mode όπου οι παίκτες θα χτίζουν το δικό τους theme park με απεριόριστο χρόνο και προμήθειες, καθώς και το Tycoon Career Mode όπου μπορεί να δημιουργηθεί μια ολόκληρη αυτοκρατορία με βάση το γούστο των παικτών. Η ανάπτυξη του θα πάρει σάρκα και οστά μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*