Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari συνεργάζεται με την Antstream Arcade για τα retro games του Atari VCS

*
Όσοι αποκτήσουν το Atari VCS θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και σε κλασικά games, όπως τα Pong, Tempest 2000 και άλλα, μέσω του Antrstream Arcade App. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σχεδόν μισό χρόνο πριν την κυκλοφορία της νέας κονσόλας στην αγορά. Το Antstream Arcade στηρίχθηκε επιτυχώς μέσω του Kickstarter τον Μάιο, με σκοπό τη δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου οι παίκτες θα μπορούσαν να απολαύσουν μέσω streaming αρκετά κλασικά retro games έναντι συνδρομής. Το Antrstream Arcade App θα είναι «φορτωμένο» με 2.000 παιχνίδια και το θετικό για την Atari είναι πως θα περιλαμβάνει τίτλους από όλες τις εταιρείες.



Όσοι αγοράσουν το Atari VCS θα έχουν πρόσβαση για ένα μήνα δωρεάν στην υπηρεσία, ενώ μετά την πάροδο των 30 αυτών ημερών θα υπάρχει η δυνατότητα είτε για μηνιαία συνδρομή στα $9,99, είτε για ετήσια συνδρομή στα $95,88. Για να τονιστεί η συνεργασία και από την πλευρά της υπηρεσίας, στο λανσάρισμα του VCS θα υπάρχουν περί τα 50 Atari games που θα είναι αποκλειστικά για τη νέα κονσόλα, ενώ στη συνέχεια θα προστίθεται συχνά νεότερα.

Τα παιχνίδια θα είναι συμβατά τόσο με το Classic Joystick, όσο και με το Modern Controller του Atari VCS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*