Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda αφαιρεί όλα τα games της από το Nvidia GeForce Now

*
H Bethesda ακολουθεί την τακτική της Activision και αποσύρει όλα της τα games από την υπηρεσία Nvidia GeForce Now. Για αυτήν την περίπτωση δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω ανακοίνωση, αλλά φαίνεται πως οι εταιρείες βλέπουν την πιο user-friendly λογική της υπηρεσίας, αλλά δεν έχουν περαιτέρω έσοδα από τα games τους, παρά το γεγονός ότι η ίδια η Nvidia έχει πλέον και συνδρομητικό μοντέλο. Όπως φαίνεται λοιπόν, και η Bethesda θέλει να έχει μερίδιο από τα κέρδη και ως εκ τούτου αφαίρεσε όλα τα παιχνίδια της από το Nvidia GeForce Now. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το Wolfenstein: Youngblood, το οποίο βρίσκεται ακόμη -για αδιευκρίνιστο- λόγο στη λίστα με τα συμβατά games και είναι προσβάσιμο σε όλους. Διανύουμε τις πρώτες μέρες με ενεργό συνδρομητικό μοντέλο στην υπηρεσία και οι όποιες διαφωνίες ανάμεσα σε Nvidia και publishers είναι λογικές. Η Nvidia σημειώνει ότι παρόμοιες απώλειες δεν θα υπάρξουν αρκετές στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ υπενθύμισε πως το Cyberpunk 2077 θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στην πλατφόρμα, κάτι που σίγουρα είναι τρομερά σημαντικό για τους gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*