Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda επιβεβαιώνει τα σχέδιά της για το Fallout 5

*
Ο διευθυντής της Bethesda Game Studios, Todd Howard, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Fallout 5. Δυστυχώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το παιχνίδι θα καθυστερήσει αρκετά.

Ο Todd Howard μιλώντας στην IGN δήλωσε πως η Bethesda Game Studios ήδη έχει φτιάξει μια προεπισκόπηση για το Fallout 5, αλλά αυτή τη στιγμή δίνει προτεραιότητα στο Starfield. Το λανσάρισμα του Starfield θα δεί την εταιρεία να εστιάζει απόλυτα στην κυκλοφορία του The Elder Scrolls 6. Τελευταίο στη σειρά προτεραιότητας, είναι το Fallout 5.


Καθώς η Obsidian Entertainment είναι και αυτή μέλος της οικογένειας των Xbox Game Studios, και στο παρελθόν έχει δουλέψει στο Fallout: New Vegas, ο Todd Howard ερωτήθηκε αν υπάρχει σενάριο ανάπτυξης του Fallout 5 απο την Obsidian ή άλλο third party studio. Ο διευθυντής της Bethesda απάντησε αρνητικά στην ερώτηση καθώς πιστεύει πως το Fallout είναι μέρος του DNA της εταιρείας.

Συνέχισε για να αναλύσει πως θα ήθελε να κυκλοφορήσει νωρίτερα το Fallout 5, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν γίνεται. Πρόσθεσε πως αν μπορούσε, θα λάνσαρε και το The Elder Scrolls 6 νωρίτερα, καθώς δεν του αρέσει η πολυετής διαφορά μεταξύ του προηγούμενου Elder Scrolls και του επόμενου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*