Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda εύχεται να μπορούσε να κυκλοφορήσει το Elder Scrolls 6 νωρίτερα

*
Ο director Todd Howard της Bethesda Game Studios δήλωσε πως εύχεται η εταιρεία να μπορούσε να κυκλοφορήσει το The Elder Scrolls 6 νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Βέβαια δεν παρέλειψε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν βρίσκεται καν κοντά σε κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα απέχει ακόμα μερικά χρόνια.

Σε νέα του συνέντευξη στο πλαίσιο της δέκατης επετείου του The Elder Scrolls V: Skyrim, ο Howard παραδέχτηκε πως ο τεράστιος χρόνος μεταξύ αυτού του παιχνιδιού και του διαδόχου του (Elder Scrolls 6) δεν είναι σε καμία περίπτωση επιθυμητός. Όμως λόγω της τεράστιας επιτυχίας του Skyrim και της κυκλοφορίας του Elder Scrolls Online το 2014 η εταιρεία θεώρησε πως το franchise διατηρείται “φρέσκο” και πως μπορεί να στραφεί προς εντελώς διαφορετικά projects, όπως το Starfield που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2022 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε μετά το Fallout 4, γύρω στα τέλη του 2015, σε μια περίοδο που η Bethesda έκρινε πως ήταν η ευκαιρία της να πειραματιστεί με ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως σχεδόν όλα τα projects της εταιρείας απαιτούν περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελε να διαθέσει πριν τα κυκλοφορήσει, όμως όλος αυτός ο χρόνος είναι αναγκαίος ώστε να ολοκληρώσει τα επερχόμενα προϊόντα της έχοντας εξασφαλίσει την επιθυμητή ποιότητα.


Τον Ιούνιο του 2021 ο Howard σχολίασε πως το The Elder Scrolls 6 εξακολουθεί να βρίσκεται σε σχετικά αρχικά στάδια ανάπτυξης, γεγονός που υποδεικνύει ότι βρισκόμαστε ακόμα αρκετά χρόνια μακριά από το λανσάρισμά του. Ο τίτλος ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διοργάνωσης της E3 τον Ιούνιο του 2018 (την ίδια ημέρα με την ανακοίνωση του Starfield).

Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς ετοιμάζεται να λάβει ακόμα ένα remaster. Το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*