Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda θα κυκλοφορεί τίτλους σε άλλες πλατφόρμες ανάλογα με την περίπτωση

*
Νωρίτερα σας ενημερώσαμε πως η Microsoft αγόρασε την Bethesda και τη μητρική της εταιρία, ZeniMax. Η εξαγορά αυτή δημιούργησε ερωτήματα σε πολλούς PlayStation fans, οι οποίοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με τα παιχνίδια της Bethesda στην αγαπημένη τους πλατφόρμα. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Bethesda συνεργαζόταν με την Sony σε παιχνίδια όπως το Deathloop και το Ghostwire: Tokyo, τα οποία θα ήταν limited-time console exclusives, ωστόσο με την εξαγορά της πρώτης, τα πράγματα ενδέχεται να άλλαξουν.

Από την άλλη, ο Phil Spencer της Microsoft δήλωσε πως η εταιρία του θα τιμήσει το timed-exclusivity του PlayStation αλλά μετά από αυτό, οι κυκλοφορίες σε πλατφόρμες πέρα από το PC και το Xbox θα εξετάζονται "ανάλογα την περίπτωση".


Τέλος, το σίγουρο είναι πως οι fans του PlayStation 5 θα δουν στο σύστημα τους παιχνίδια όπως το Elder Scrolls 6, όμως νέα IPs όπως το Starfield ίσως είναι PC/ Xbox exclusives.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*