Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda κυκλοφόρησε το Quake Remaster (trailer)

H Bethesda Softworks και η id Software κυκλοφόρησαν το Quake Remaster για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Microsoft Store), με τιμή $9,99. Σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series Χ και Xbox Series S και μάλιστα όσοι αποκτήσουν εκείνες για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αυθεντική εμπειρία του Quake σε ανάλυση 4K με υποστήριξη για widescreens, βελτιωμένα μοντέλα, δυναμικό και colored lighting, anti-aliasing, depth of field, το αυθεντικό, ατμοσφαιρικό soundtrack και το song του Trent Reznor.


Οι κάτοχοι συστημάτων Xbox θα μπορούν να παίζουν οπουδήποτε μέσω Cloud, μιας και το παιχνίδι έχει περιληφθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Από την άλλοι, όσοι προτιμήσουν την έκδοση για Nintendo Switch θα μπορέσουν να βελτιώσουν την στόχευσή τους χρησιμοποιώντας τα gyro controls.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*