Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda προσφέρει 1 εκ. δολάρια στη μάχη κατά του κορονοϊού

*
Η Bethesda ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 1 εκ. δολάρια στη μάχη κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός publisher τόνισε πως θα προσφέρει μισό εκατομμύριο στο Direct Relief, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει εξοπλισμό προστασίας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Άλλα 250 χιλιάδες δολάρια θα δοθούν στην Unicef με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά σε όλο τον κόσμο, ενώ τα υπόλοιπα 250 χιλιάδες δολάρια θα δοθούν στις περιοχές στα πέριξ των γραφείων της εταιρείας σε Βόρεια Αμερική και διεθνώς και θα διαχειριστούν από ξεχωριστά γραφεία. Την ίδια στιγμή, εργαζόμενοι της Bethesda θα κάνουν stream παιχνίδια μέσω του Twitch και στο πλαίσιο της προσπάθειας #BethesdaAtHome. Όσοι παρακολουθήσουν, θα μπορούν να προσφέρουν χρήματα στις παραπάνω οργανώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*