Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda χαρίζει τα Final DOOM, Sigil στα DOOM 1 & 2 Console ports

*
Η Bethesda γνωρίζει τα προβλήματα που χαρακτήρισαν τα ports των DOOM 1 και DOOM 2 στις κονσόλες και αποζημιώνει τους gamers με δωράκια. Έτσι, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 26 χρόνια παρουσίας της σειράς στην αγορά, ο γνωστός publisher θα προσφέρει δωρεάν το ανεπίσημο πέμπτο επεισόδιο του DOOM (δια χειρός John Romero), το Sigil. Η Bethesda ανακοίνωσε ακόμη ότι το επερχόμενο patch θα φέρει τη δράση στα 60fps (locked), ενώ θα προσθέσει και την υποστήριξη πολλαπλών αναλογιών πλευρών. Το Sigil αποτελείται από 9 πίστες για το single-player και 9 για το deathmatch, ενώ στα υπόλοιπα δωράκια της εταιρείας περιλαμβάνονται και τα TnT: Evilution και The Plutonia Experiment, τα οποία βρίσκονταν στο Final DOOM του 1996. Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως το DOOM 2 θα υποδεχτεί και το No Rest for the Living expansion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*