Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bigben Interactive εξαγόρασε την Cyanide Studio

*
Η Bigben Interactive ανακοίνωσε την εξαγορά της Cyanide Studio που εδρεύει στη Γαλλία και είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των σειρών Styx και Blood Bowl, αλλά και των επερχόμενων Call of Cthulhu: The Official Video Game και Werewolf The Apocalpyse: The Official Video Game. Η απόκτηση της Cyanide Studio, έρχεται μετά την αύξηση από πλευράς Bigben Interactive του ποσοστού μετοχών που διαθέτει στην Kylotonn Racing και σηματοδοτεί την πλήρη ανάμειξη της εταιρείας στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Bigben Interactive θα αποκτήσει αρκετά από τα IP assets της Cyanide Studio. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις και οι δύο πλευρές χαιρέτισαν τη συμφωνία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τονίζοντας ότι πρόκειται περί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τη δημιουργία διασκεδαστικών ΑΑΑ παιχνιδιών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*