Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bigben Interactive εξαγόρασε την Kylotonn Racing

*
Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Βρετανική εταιρία Bigben Interactive, που δραστηριοποιείται στο χώρο του game publishing, έχει προσθέσει στο group της δύο εταιρίες ανάπτυξης φέτος, τις Cyanide και Eko Software. Τώρα με μια νέα ανακοίνωσή της, μας ενημερώνει για την αγορά της Kylotonn Racing, που είναι υπεύθυνη για τίτλους όπως τα V-rally 4, Fallout 4: Total Insanity και WRC 7. Οπότε, τα στούντιο αυτά γίνανε τρία. Το στούντιο στεγάζει 100 προγραμματιστές στην Γαλλία και θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω σε παιχνίδια οδήγησης για PC, PlayStation 4, Xbox One και Switch. Παρότι η Bigben πήρε όλες τις μετοχές από τον ιδρυτή της Kylotonn, Roman Vincent, ο ίδιος θα συνεχίσει να εργάζεται με αυτή σε θέματα αυτονομίας. Αυτή ήταν και η τελευταία αγορά της Bigben Interactive για το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*