Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard επιστρέφει το Hearthstone στις ρίζες του

*
Αν δεν θυμάστε πως ήταν το Hearthstone το 2014 που λανσαρίστηκε και θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες του παιχνιδιού, πολύ σύντομα θα σας δοθεί η ευκαρία. Η Blizzard θα επαναφέρει τις 240 αρχικές κάρτες, προσφέροντας έτσι έναν ακόμα τρόπο για να παίξετε. Με το Classic Format η Blizzard μεταφέρει στο Hearthstone τη μαγεία του WoW Classic. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό post στο Battle.net, στο Classic Format οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν decks και να συναγωνίζονται στο Hearthstone, όπως ακριβώς έκανα πριν μερικά χρόνια.

Το Classic format λα γίνει διαθέσιμο μέσω του patch που θα προετοιμάσει την προσθήκη του επόμενου expansion. Αν θέλετε να ενημερωθείτε λεπτομερώς, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το προαναφερθέν post στο Battle.net.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*