Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard θέλει να αναβιώσει κλασικά games της

Εκπρόσωπος της Blizzard Entertainment επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θέλει να αναβιώσει κλασικά games της, όπως είναι τα StarCraft (1998), Warcraft III (2002), και Diablo II (2000). Συγκεκριμένα, όπως επεσήμανε αρχικά το NeoGAF, η Blizzard έχει δημιουργήσει ένα νέο τμήμα που ονομάζεται "Classic Games" και έχει ήδη ξεκινήσει να προσλαμβάνει προσωπικό για να το στελεχώσει. Στη συνέχεια,  εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε μέσω του GameSpot ότι από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί παίκτες που απολαμβάνουν ακόμα παλαιότερους τίτλους της εταιρείας, «η Blizzard θέλει να συνεχίσει να διατηρεί τα παιχνίδια της για τις εν λόγω κοινότητες».



Πάντως, φαίνεται ότι η νέα ομάδα της Blizzard (Classic Games) θα αποτελεί μικρό project μιας και όπως αναφέρει η αγγελία, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναλάβουν πολλούς ρόλους, ενώ θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με «μικρές ομάδες».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*