Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard φέρνει κι άλλα games της σε κινητά

*
Όπως φαίνεται η ανακοίνωση του Diablo Immortal ήταν μόνο η αρχή για την ενασχόληση της Blizzard με τίτλους για φορητές συσκευές. Όπως ανακοίνωσε ο executive producer της εταιρείας Allen Adham και άλλα IP's θα βρουν το δρόμο για smartphones και tablets. Ως γνωστόν, τα τέσσερα βασικά franchises της Blizzard είναι το Diablo, το Warcraft, το StarCraft και το Overwatch. Ήδη η εταιρεία απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας με το Hearthstone: Heroes of Warcraft, που πριν κυκλοφορήσει σε φορητές συσκευές, έγινε διασημο στο χώρο του PC gaming. Φαίνεται ότι η Blizzard έχει αντιληφθεί πως η αγορά του mobile gaming μπορεί να της αποφέρει χρήματα και είναι απόλυτα λογικό να προβεί σε τέτοιες κινήσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*