Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bloober Team εργάζεται σε horror IP με γνωστό publisher

*
Όπως αποκάλυψε ο CEO της Bloober Team, Piotr Babieno, το studio εργάζεται σε ένα horror IP με γνωστό gaming publisher, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

"Για πάνω από ένα έτος δουλεύουμε σε ένα άλλο gaming project, ένα horror IP, μαζί με έναν διάσημο gaming publisher. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ποιος είναι, είμαι όμως βέβαιος ότι, όταν το κοινό καταλάβει ποιος είναι, θα ενθουσιαστεί", δήλωσε ο Babieno, που σημειώνει ότι τα μελλοντικά projects της Bloober Team δεν θα είναι απαραίτητα horror games, αλλά thrillers ώστε να απευθύνονται σε μεγαλύτερο κοινό.


“Αν σκεφτείτε το Resident Evil 8, το Hellblade 2, ακόμα κατά κάποιο τρόπο και το The Last of Us… Είναι ένας τομέας που θέλουμε να βρισκόμαστε. Και θέλουμε να διατηρήσουμε το DNA μας προσφέροντας φόβο και συναισθήματα, πράγμα που δεν είναι ορατά. Θα θέλαμε να έχουμε πραγματική αφήσηση, με χαρακτήρες και δράση. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν παιχνίδια της Bloober Team και όλοι όσοι ασχοληθούν με αυτά θα το καταλάβουν. Όμως θα προορίζονται για μεγαλύτερες αγορές", συμπλήρωσε ο Babieno.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*