Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bloober Team παρουσίασε το πρώτο trailer του νέου Layers of Fear

Η Bloober Team εργάζεται ήδη στο νέο Layers of Fear videogame και έκανε τη σχετική ανακοίνωση με ένα νέο in-engine trailer. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι μας περιμένει και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5. Και το ίδιο το teaser trailer δεν μας βοηθάει να καταλάβουμε πολλά περισσότερα από το τι έρχεται. Το πρώτο παιχνίδι του franchise κυκλοφόρησε το 2016 και το Layers of Fear 2 ακολούθησε το 2018. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα εργάζεται αυτή τη στιγμή σε 3 διαφορετικά games, το νέο Layers of Fear, το νέο μυστηριώδες game που ετοιμάζει για την Konami και ένα τρίτο project που θα κυκλοφορήσει από την Take-Two και την Private Division.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*