Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία videogames στην Ευρώπη

*
Η τεράστια επιτυχία της CD Projekt RED με το The Witcher εκτόξευσε την μετοχή της στο χρηματιστήριο της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να φτάσει σε αξία στη δεύτερη θέση. Το πολωνικό στούντιο βρίσκεται στην Ευρώπη πίσω μόνο από την Ubisoft (9.6 δισ. δολάρια), καθώς η αξία του υπολογίστηκε πρόσφατα στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι δε αξιοσημείωτο το τεράστιο άλμα που έκανε από το 2017, όταν και η αξία του υπολογιζόταν στα 1.6 δισ. δολάρια. Στην εκτίναξη αυτή συμμετέχει και η πλατφόρμα GOG. Μέσα στο πλαίσιο αυτής της εκτίμησης, η CD Projekt RED ανακοίνωσε και πως το The Witcher 3 έφτασε σε τζίρο, στο Steam, τα 50 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει πως πλέον θα παίρνει το 80% των εσόδων από τις πωλήσεις στην πλατφόρμα της Valve.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*