Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED επιβεβαίωσε πως έπεσε θύμα κυβερνο-επίθεσης (εικόνες)

*
Η CD Projekt RED ανακοίνωσε επίσημα μέσω των λογαριασμών της στα social media πως έπεσε θύμα κυβερνο-επίθεσης, ενώ έχουν κλαπεί και αρκετά στοιχεία από τους servers της. Όπως φαίνεται, κάποιος απέκτησε πρόσβαση στο εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας, πήρε δεδομένα που της ανήκουν και άφησε ένα σχετικό σημείωμα σε μορφή txt file που αναφέρει πως η ομάδα έχει 48 ώρες να επικοινωνήσει μαζί του. Η CD Projekt RED τονίζει πως δεν θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτό μπορεί να σημάνει και τη διάθεση του σχετικού υλικού. Σημειώνει δε πως εξετάζει όλες τις επιπτώσεις από αυτή τη δημοσίευση και θα προσεγγίσει κάθε εμπλεκόμενη πλευρά. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ διαβεβαιώνεται πως δεν έχουν κλαπεί προσωπικά δεδομένα χρηστών από τις υπηρεσίες της εταιρείας. Δείτε την ανακοίνωση και το μήνυμα που έφτασε στην εταιρεία από τον hacker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*