Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED επιβεβαιώνει την ανάπτυξη 3 Cyberpunk 2077 projects αυτήν τη στιγμή

*
Η CD Projekt RED αποκάλυψε στο πλαίσιο ενημέρωσης που έκανε πως αυτή τη στιγμή έχει στη φάση της ανάπτυξης 3 διαφορετικά projects στον κόσμο του Cyberpunk 2077. Πρόκειται για το Cyberpunk 2077, ένα multiplayer game στο ίδιο universe και ένα ακόμη unannounced. Ο CEO της εταιρείας, Adam Kicinski, σημείωσε πως τρεις ομάδες εργάζονται αυτή τη στιγμή στα τρία αυτά projects, με το πρώτο (το game που ήδη ξέρουμε) να έρχεται τον Απρίλιο του 2020.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος επιβεβαίωσε πως ένα από τα άλλα projects σχετίζεται με το multiplayer, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Το επόμενο game της εταιρείας επιβεβαιώθηκε πάντως πως θα κινείται στο ίδιο σύμπαν.


Συνολικά, η CD Projekt RED έχει αυτή τη στιγμή πέντε ομάδες να δουλεύουν πάνω σε κάποιο project της και μένει να δούμε περισσότερα τους επόμενους μήνες. Υπενθυμίζεται πως το Cyberpunk 2077 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*