Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED στο κυνήγι Twitter accounts που μοιράζουν links με τον κλεμμένο κώδικά της

*
Τις προηγούμενες μέρες γίναμε μάρτυρες επίθεσης hackers στην CD Projekt RED που οδήγησε στην κλοπή αρκετών υλικών και του πηγαίου κώδικα τίτλων της. Πλέον η εταιρεία βρίσκεται στο κυνήγι και Twitter accounts που μοιράζονται links με αυτό το περιεχόμενο, στην προσπάθειά της να περιορίσει τη ζημιά. Τα σχετικά links οδηγούσαν σε γνωστά torrent sites που περιελάμβαναν κάποιο μέρος των…κλοπιμαίων. Το πολωνικό στούντιο βρίσκεται σε συνεχείς αγώνες για να βρει άκρη με τους hackers, αλλά το πρόβλημα φαίνεται πως είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Και όλα αυτά έρχονται μετά το τεράστιο ζήτημα που αντιμετώπισε η εταιρεία μετά το λανσάρισμα του τίτλου σε όλες τις πλατφόρμες και με όχι και τις αναμενόμενες επιδόσεις. Μένει να δούμε το επόμενο επεισόδιο και σε αυτό το σίριαλ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*