Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom διέκοψε τα projects του studio Capcom Vancouver

*
H Capcom ανακοίνωσε ότι στις οικονομικές ζημιές της πρόκειται να προστεθεί ένα ποσό ρεκόρ, που φτάνει τα 4,5 δισ. yen και αυτό οφείλεται στη διακοπή όσων τίτλων δεν είχαν ανακοινωθεί και βρίσκονταν σε φάση ανάπτυξης απο το studio Capcom Vancouver, γνωστό για τη σειρά Dead Rising. Ο τερματισμός των εν λόγω projets αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Capcom να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ομάδες ανάπτυξής της ανά τον κόσμο. Γενικά πάντως και όσον αφορά τον πλήρη κύκλο του οικονομικού έτους, οι πωλήσεις της εταιρείας δεν βρίσκονται σε κακά επίπεδα, κάτι που οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην κυκλοφορία της PC έκδοσης του Monster Hunter: World τον Αύγουστο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*