Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Codemasters μάς προετοιμάζει για την ανακοίνωση ενός νέου DiRT

*
Όπως φαίνεται οι fans της σειράς DiRT θα βιώσουν μια νέα εμπειρία στην άσφαλτο, καθώς η Codemasters μας προετοιμάζει για την ανακοίνωση του επόμενου παιχνιδιού της σειράς. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού, στο Twitter η εταιρεία έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς του παίκτες του DiRT Rally 2.0, παρουσιάζοντας παράλληλα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον νέο τίτλο της σειράς.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Codemasters, ο νέος τίτλος θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και πως η ομάδα ανάπτυξης του θα είναι ξεχωριστή από την ομάδα που εργάζεται στο DiRT Rally. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο παιχνίδι της σειράς, πάρα μόνο ένα logo στην ανακοίνωση του Twitter. Φυσικά αναμένουμε περισσότερα σύντομα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*