Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Creative Assembly, developer του Total War, ανοίγει τρίτο studio στη Μ. Βρετανία

*
Η Creative Assembly ανακοίνωσε πως πρόκειται να ανοίξει ένα νέο studio στη Μ. Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στην στην πόλη Horsham του δυτικού Sussex. Η εταιρεία σημείωσε πέρυσι αύξηση εσόδων, της τάξεως του 20% και απασχολεί αυτή τη στιγμή περίπου 800 εργαζόμενους. Τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς σημαίνει τη δημιουργία νέων θέσεων για ακόμη περισσότερους απασχολούμενους του κλάδου των video games.

Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο ποσοστό των υπαλλήλων της εταιρείας βρίσκεται σε τηλεργασία. Ωστόσο, ο director Gareth Edmondson, δήλωσε πως θα επανασχεδιάσουν τον εργασιακό ρυθμό και το περιβάλλον εργασίας, για να επικεντρωθούν στη δημιουργικότητα της ανθρώπινης συνεργασίας όσο βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα γραφεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*