Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Crystal Dynamics ανανεώνει το δυναμικό της με έμπειρα στελέχη

*
Μέσω ενός δελτίου Τύπου, η Crystal Dynamics ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να προσθέτει στο δυναμικό της ανθρώπους με μακρά εμπειρία στο χώρο της gaming βιομηχανίας. Μάλιστα, μόνο το μήνα Ιανουάριο προσέλαβε 15 από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αγοράς, μεταξύ των οποίων ο πρώην Creative Director της Naughty Dog Shaun Escayg o οποίος θα εργαστεί στο project του The Avengers και ο βετεράνος Director of Production Stephen Barry, που διαθέτει εμπειρία 27 ετών, έχοντας δουλέψει για την EA/Visceral Games. Σχολιάζοντας το τελευταίο κύμα προσλήψεων, ο συνεπικεφαλής της Crystal Dynamics Scot Atmos δήλωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει στους παίκτες μια απίθανη και ξεχωριστή εμπειρία με το Avengers, οπότε βασικό μέλημα των υπευθύνων είναι η συνεχής προσθήκη ταλαντούχων ανθρώπων στις τάξεις της.



Από πλευράς του, ο έτερος επικεφαλής Ron Rosenberg είπε ότι η πρόσφατη πρόσληψη δεκαπέντε καταξιωμένων ανθρώπων που έχουν δουλέψει σε τίτλους όπως τα Batman: Arkham Origins, Dead Space, Star Wars: Battlefront και άλλα, μας φέρνει σε θέση να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο κοινό αυτά που ονειρευόμαστε με το The Avengers και είναι εντυπωσιακό το πως όλες αυτές οι προσωπικότητες συνεργάζονται μεταξύ τους. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούτε το όνομα Crystal Dynamics. Το πιο δημοφιλές franchise της είναι το Tomb Raider, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνανε τα 63 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*