Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Crystal Dynamics γιορτάζει την 25η επέτειό της με ένα bundle

*
Η Crystal Dynamics, το studio που βρίσκεται πίσω από τη γνωστή σειρά Tomb Raider η οποία ξεπέρασε τα 58 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, γιορτάζει αυτό το μήνα την 25η επέτειό του. Λόγω του εορτασμού από σήμερα (19 Ιουλίου) και μέχρι τέλος του μηνός, Square Enix και Crystal Dynamics προσφέρουν ένα αποκλειστικό bundle παιχνιδιών μέσω του GameChanger. Όσοι παίκτες προσφέρουν 25 δολάρια ή άνω θα λάβουν 12 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider, Lara Croft and the Temple of Osiris, Legacy of Kain: Soul Reaver και άλλα. Τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα δοθούν στην GameChanger Charity για υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες που βρίσκονται σε νοσοκομεία όλου του κόσμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*