Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η D3 αποκάλυψε το Earth Defense Force 6

*
Ο publisher D3 αποκάλυψε το Earth Defense Force 6 που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε και το voxel-based spin-off, Earth Defense Force: World Brothers, που θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2020, για PlayStation 4 και Nintendo Switch.



Έχοντας ως ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021, πολύ πιθανό το Earth Defense Force 6 να λανσαριστεί για κονσόλες νέας γενιάς και μέχρι να ανακοινωθούν τα formats, μόνο παρόμοιες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Από άποψη gameplay, τεράαστια έντομα έχουν καταλάβει περιοχές του πλανήτη και οι παίκτες καλούνται να σώσουν τη Γη για μια ακόμα φορά.



Για την ώρα, κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν έχει ανακοινωθεί για τις δυτικές χώρες, με βάση όμως το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, κάποια στιγμή θα κάνουν το ταξίδι, όμως με σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με το λανσάρισμα στην Ιαπωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*