Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η DICE αποκαλύπτει ότι θα πραγματοποιηθούν τεράστιες αλλαγές στο map design του Battlefield 2042

*
Η DICE αποκάλυψε λεπτομέρειες, που αφορούν τις βελτιώσεις και τις προτεινόμενες αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο core map design, του Battlefield 2042. Η εταιρεία έχει στο μυαλό της πέντε σημεία κλειδιά όπου το map design χρειάζεται βελτίωση.

Πρώτα από όλα η ομάδα της EA αναγνώρισε, ότι το community έxει παράπονα από το πόσο μεγάλοι είναι οι χάρτες, παρόλο που υποστηρίζουν 128 παίκτες ταυτόχρονα, και ότι είναι αρκετά χρονοβόρο για να ταξιδέψεις μεταξύ των objectives. Μάλιστα κάποιοι παίκτες αποκάλεσαν το παιχνίδι ως “Walking Simulator”.

Δεύτερον θέλει να ελέγξει την ένταση που υπάρχει σε σημεία μαχών όπου οι περιοχές είναι αρκετά μικρές και ενίοτε επικρατεί ένα υπερβολικό χάος. Συγκεκριμένα στο Breakthrough όπου υπάρχουν δύο objectives ανά τομέα.




Τρίτον η DICE θα προσπαθήσει να διορθώσει τα προβλήματα με το line of sight. Πολλούς από τους χάρτες στο Battlefield 2042 είναι αρκετά ανοιχτοί και επίπεδοι, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην έχουν κάποιο σημείο κάλυψης και να σκοτώνονται από sniper, η να βομβαρδίζονται από οχήματα που είναι μίλια μακριά.

Τέταρτον, η ομάδα θα αφοσιωθεί στο να παρέχει ευκολότερους δρόμους για τα objectives, καθώς όπως είναι τώρα οι χάρτες, τα εχθρικά πυρά έρχονται από οποιαδήποτε κατεύθυνση στους παίκτες.

Τέλος η DICE θα προσθέσει επιπλέον καλύψεις, ενώ δημοσίευσε όπως θα δείτε και μερικά προτεινόμενα map designs όπου αναφέρει τα προβλήματα.



Επίσης κάτι πολύ σημαντικό, η εταιρεία ζήτησε από το Battlefield community, να μοιραστεί τις απόψεις του για τις προτεινόμενες βελτιώσεις που θέλει να πραγματοποιήσει, με ένα ερωτηματολόγιο που μπορείτε να βρείτε στο Battlefield forum
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*