Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Deviation Games μπαίνει σε φουλ ρυθμούς παραγωγής για νέο PS5 game το 2022 (video)

Η Sony ανακοίνωσε αρκετές συνεργασίες για το 2021 και μία από αυτές είναι με την Deviation Games για την ανάπτυξη ενός νέου game για το PS5 που θα μπει σε φουλ ρυθμούς παραγωγής το 2022. Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 100 εργαζομένους και είναι σε διαδικασία pre-production για το πρώτο της παιχνίδι, με επικεφαλής τον Jason Blundell (πρώην επικεφαλής της Treyarch). Ο ίδιος ανέβασε ένα video όπου και εξηγεί το πως στήνεται η ομάδα και το πως επιστρέφει σε ρυθμούς ανάπτυξης του νέου της project. Όπως σημειώνει, στόχος είναι να παντρευτεί το καλό game design με το storytelling και μένει να δούμε τι ακριβώς θα δημιουργήσει η ομάδα του. Μπορείτε να δείτε το video στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*