Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney πούλησε τη FoxNext Games στη Scopely

*
Έπειτα από φήμες για την πώληση της FoxNext Games από τη Disney, οι οποίες ξεκίνησαν πέρσι, η εταιρεία παραχώρησε το studio στην εταιρεία Scopely.

H Scopely απέκτησε το studio του Los Angeles το οποίο έχει 200 εργαζόμενους κάτω από αδιευκρίνιστο ποσό, ωστόσο η συμφωνία θα κλείσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


H FoxNext Games είναι γνωστή για την δημιουργία του Marvel Strike Force το 2018, ένα mobile RPG το οποίο έφερε στα ταμεία πάνω από 150 εκατομύρια δολάρια. Επιπλέον, το studio έχει ύπο ανάπτυξη το Avatar: Pandora Rising, ένα multiplayer strategy βασισμένο στο Avatar του James Cameron.

Από την άλλη η Scopely είναι γνωστή για την κυκλοφορία του Star Trek: Fleet Command και του The Walking Dead: Road to Survival. Η εταιρεία σκοπεύει να πουλήσει το Cold Iron Studios, στούντιο που δημιουργεί παιχνίδια για PC και κονσόλες. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Scopely θέλει να αφοσιωθεί στην δημιουργία και κυκλοφορία mobile games.



Με την ολοκλήρωση της αγοράς ο Aaron Loeb, πρόεδρος της FoxNext Games θα πάρει υψηλόβαθμη θέση στην Scopely και ο Amir Rahimi, o αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής θα γίνει ο πρόεδρος της FoxNext Games Los Angeles.

Με την αγορά της 20th Century Fox, μια από της εταιρείες που πήρε η Disney ήταν και η FoxNext Games. Άφου η Disney δεν θέλει να αφήσει τα χνάρια της στον τομέα του gaming, δεν έρχεται ως έκπληξη η πώληση της εταιρείας, με φήμες να κυκλοφορούν από τον περασμένο Σεπτέμβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*