Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA ανακοινώνει Competitive Gaming Division

Νέα θέση σε ολοκαίνουρια “κατηγορία” φαίνεται πως βρήκε ο Peter Moore εντός της EA, με την εταιρία να ανακοινώνει τη δημιουργία Competitive Gaming Division. Η ανακοίνωση αναφέρει πως το νέο τμήμα θα εστιάζει σε “eSports competitions” που θα “πατούν” πάνω στα υπάρχοντα franchises της EA, όπως FIFA, Madden κ.λπ. O Peter Moore αναλαμβάνει χρέη CEO στο όλο εγχείρημα ενώ ο Andrew Wilson της EA ανέφερε πως το Competitive Gaming Division θα ακολουθεί τρεις βασικές αρχές: “Competition”, “Community”, “Entertainment”. Μένει να δούμε αν η EA θα μείνει αποκλειστικά στα υπάρχοντα franchises της ή αν θα δημιουργήσει κάτι νέο για να κάνει φασαριόζικο launch στο πρώτο της “οργανωμένο” πρωτάθλημα. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*