Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer Group εξαγοράζει ακόμη DIGIC, Perfect World Entertainment, Shiver Entertainment και Spotfilm Networx

*
Η ανάπτυξη για την Embracer Group συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς και η εταιρεία ανακοίνωσε μετά την εξαγορά της Dark Horse την εξαγορά και των DIGIC, Perfect World Entertainment, Shiver Entertainment και Spotfilm Networx. H Perfect World Entertainment αναπτύσσει και εκδίδει παιχνίδια για PC και κονσόλες και η εξαγορά περιλαμβάνει και τα 237 άτομα του προσωπικού σε ένα τίμημα που άγγιξε τα 125 εκ. δολάρια. Η εταιρεία θα ενταχθεί στο δυναμικό της Gearbox Entertainment και θα συνεχίσει στο πλάνο για την κυκλοφορία ενός τίτλου το 2022 και άλλων 5 έως και το 2024. Στην Koch Media πέρασε η Spotfilm Networx (δίκτυο on-demand περιεχομένου με διαφημίσεις) και στην Saber Interactive οι DIGIC (animation studio με 400 άτομα προσωπικό και καλή προϋπηρεσία σε δημιουργία διαφημιστικών trailers και cinematics) και Shiver Entertainment (developer από τους βετεράνους John Schappert και Jason Andersen με 20 άτομα προσωπικό).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*