Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Epic Games προσθέτει υποστήριξη για PS5 και Xbox Series X στην Unreal Engine

*
Η Epic Games ανακοίνωσε σήμερα ότι η Unreal Engine διαθέτει υποστήριξη για PlayStation 5 και Xbox Series X. Η διαθεσιμότητα της Unreal Engine στις κονσόλες επόμενης γενιάς ήρθε μέσα από την νέα έκδοση 4.25 της μηχανής γραφικών, προσφέροντας στους developers την δυνατότητα να πειραματιστούν με τις νέες κονσόλες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Στην ανακοίνωση της, η Epic σημειώνει πως η υποστήριξη σε PlayStation 5 και Xbox Series X σε πρώιμο επίπεδο και πως εντός της χρονιάς θα υπάρξουν ενημερώσεις που θα επιτρέψουν καλύτερο optimization και βελτιώσεις που θα βοηθήσουν τους developers να προσαρμόσουν τα παιχνίδια τους κατάλληλα για την επόμενη γενιά.


Σχετικά με την έκδοση 4.25 το Niagara visual effects system έκανε πλέον την έξοδο του από την δοκιμαστική φάση που βρισκότανε, ενώ παράλληλα υπάρχει πλήρης υποστήριξη στο HoloLens 2 της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*