Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Epic Games πρόσθεσε στο δυναμικό της την Cubic Motion

*
Η Epic Games ανακοίνωσε την απόκτηση της Cubic Motion, μιας εταιρείας που ασχολείται με facial animation και η έδρα της βρίσκεται στο Manchester. Η Cubic Motion έχει στο παρελθόν δημιουργήσει αυτοματοποιημένα, performance-driven facial animation για τίτλους όπως τα God of War, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Anthem, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, Marvel’s Spider-Man, Metro Exodus, Horizon: Zero Dawn, Call of Duty: WW2 και πολλά άλλα.

Επιπλέον ασχολείται με δημιουργία παρουσιάσεων σε πραγματικό χρόνο, όπως τα live character performancesIt του Hellblade: Senua’s Sacrifice στο GDC 2016 και το live character performance του Akaliand από το League of Legends, κατά τη διάρκεια του LoL Pro League.


Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της Epic Games και οι λύσεις που προσφέρει η Cubic Motion είναι βέβαιο ότι θα φέρουν σε νέα επίπεδα τη λειτουργικότητα της Unreal Engine.

Πάντως η εταιρεία θα συνεχίσει τις υπάρχουσες συνεργασίες της με developers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*