Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Facebook εξαγόρασε τη Unit 2 Games

*
Η Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της Unit 2 Games. Είναι η εταιρεία ανάπτυξης της πλατφόρμας Crayta. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα κάνει χρήση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4 και είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Google Statia τον Ιούλιο του 2020. Το Crayta θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απάντηση στο Dreams, καθώς προσφέρει στους παίκτες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία παιχνιδιών που υποστηρίζουν έως και 20 παίκτες.

Πλέον ανήκει στην οικογένεια της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχεται να βοηθήσει όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να μοιραστούν παιχνίδια στο Facebook Gaming. "Πλέον, η δημιουργία θα γίνει ακόμα ευκολότερη εφόσον η ομάδα μας θα συνεργαστεί με εκείνη της Unit 2 Games", είπε ο Vivek Sharma, αντιπρόεδρος του Facebook Gaming. Ενώ συνέχισε: "Στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να δημιουργούν εμπειρίες μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη χρήσης κώδικα προγραμματισμού".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*