Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Free Radical Design στήνεται ξανά και δουλεύει και πάλι στη σειρά TimeSplitters

*
Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της σειράς TimeSplitters, καθώς η Free Radical Design οργανώνεται ξανά για να δουλέψει ξανά πάνω στο franchise. Επικεφαλής του νέου team θα είναι οι Steve Ellis και David Doak, οι οποίοι ήταν και σημαντικά στελέχη στην παλιότερη μορφή, και η έδρα του studio θα είναι στο Νότινγκαμ της Αγγλίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της Rare και άφησε το σημάδι της στην αγορά με τα TimeSplitters και Second Sight. Μετά την μέτρια πορεία του Haze για το PS3 και την ακύρωση ενός σημαντικού Star Wars project, η ομάδα κήρυξε πτώχευση το 2008 και μέρος της απορροφήθηκε από την Crytek για να δημιουργηθεί λίγο αργότερα η Crytek UK και να δουλέψει πάνω στο Homefront: The Revolution.



Μετά από μια σειρά δυσκολιών, η Crytek UK έκλεισε το 2014 και το προσωπικό που έμεινε δημιούργησε την Dambuster Studios που δούλεψε για την Koch Media πάνω στα Homefront: The Revolution, Chorus και Dead Island 2. Τελευταίο παιχνίδι TimeSplitters που κυκλοφόρησε στην αγορά ήταν το TimeSplitters: Future Perfect του 2005 και πλέον, με την Koch Media να έχει εξαγοράσει τα δικαιώματά του από το 2018, ο δρόμος για την επαναφορά της Free Radical Design και του franchise άνοιξε ξανά. Η σειρά έκανε ντεμπούτο στο PS2 το 2000 και έγινε multiplatform το 2002 με το TimeSplitters 2. Ο Steve Ellis δήλωσε για το θέμα «είναι τεράστια χαρά μου να μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω ότι η ομάδα οργανώνεται ξανά και πως δουλεύουμε στο επόμενο TimeSplitters videogame. Περιμένουμε με αγωνία να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*