Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Frozenbyte ανακοίνωσε το MMO Starbase (trailer)

*
Όποιος δεν γνωρίζει τη Frozenbyte, τότε προφανώς δεν έχει σχέση με τη δημοφιλή σειρά Trine. Η εταιρεία ανοίγει τα φτερά της προς νέους προορισμούς και έχει στα σκαριά ένα νέο MMO με την ονομασία Starbase.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους διαστημόπλοια, να εξερευνήσουν το διάστημα και να εξελιχθούν στο είδος του κυβερνήτη που επιθυμούν. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται οτι το σύμπαν θα εξελίσεται συνεχώς και τα πάντα θα μπορούν να καταστραφούν. Θα υπάρχουν δύο αντίπαλες παρατάξεις και σε περίπτωση που δεν θέλετε να παίζετε με παρέα, θα υπάρχει sandbox mode που θα σας επιτρέπει να εξερευνείτε τον κόσμο με την ησυχία σας. Στο sandbox mode θα μπορείτε να προσκαλείτε και φίλους, οπότε θα αποφεύγετε την παρέα αγνώστων, με αδιευκρίνηστες προθέσεις.


Το Starbase θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο καλοκαίρι μέσω Steam Early Access.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*