Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Funcom ανακοίνωσε το Mutant Year Zero: Road to Eden

*
H Funcom, γνωστή λόγω του Conan Exiles, ανακοίνωσε το Mutant Year Zero: Road to Eden. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC και χαρακτηρίζεται ως tactical adventure. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Bearded Ladies, ένα studio που αποτελείται από βετεράνους της σειράς Hitman, αλλά και τον αποκλειστικό παραγωγό Ulf Andersson, γνωστό από το PayDay franchise. H πλοκή διαδραματίζεται σε ένα μετά-αποκαλυπτικό περιβάλλον. Η κλιματική αλλαγή, η οικονομική κρίση και οι εντάσεις ανάμεσα σε παλιές και νέες υπερδυνάμεις, έχουν ρίξει τον κόσμο στο χάος. Οι ατομικές βόμβες πέφτουν δίχως έλεγχο. Οι άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί και τη θέση τους έχουν πάρει οι Mutants. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βασίζεται στην Unreal Engine 4 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο cinematic trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*