Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gearbox έχασε 7 σημαντικά στελέχη της

*
Γνωστή έγινε η οικειοθελής αποχώρηση 7 σημαντικών στελεχών της Gearbox. Τα νέα ήρθαν στο φως μέσα από αναφορές του τύπου και στη συνέχεια από την επιβεβαίωση της ίδιας της Gearbox. Τα 7 άτομα που αποχώρησαν ταυτόχρονα είναι οι creative director Paul Sage, UX/game feel director Chris Strasz, lead character artist Kevin Penrod, senior producer Christopher Brock, lead mission designer Keith Schuler, art director Scott Kester και ακόμα ένα ανώνυμο στέλεχος.

Σύμφωνα με τις αναφορές που έγιναν, σχεδόν όλοι εξ’ αυτών δούλευαν για την ανάπτυξη ενός μη ανακοινωμένου project. Ο ιδρυτής της Gearboχ σχολίασε πως όλοι τους φεύγουν υπό ευνοϊκούς όρους και πως η αποχώρησή τους δεν θα εμποδίσει την ανάπτυξη του προαναφερθέντος μη ανακοινωμένου project, αλλά ούτε και του Tiny Tina’s Wonderlands.


Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως τα 7 άτομα που αποχώρησαν από την εταιρεία θα συνεργαστούν ξανά για ένα indie project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*