Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google αναλύει τι χρειάζεστε για να παίξετε 4K στα games του Google Stadia

*
Το 4K στα games του Google Stadia είναι από τα θέματα που απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Google έκανε κάποιες σχετικές ανακοινώσεις. Όπως σημειώνεται, ο χρήστης θα πρέπει να έχει Chromebook ή Windows PC που μπορεί να αποκωδικοποιήσει το VP9 video format, καθώς και μία σχετική 4Κ οθόνη που μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Όπως είναι λογικό, δεν έχει καμία σχέση η ισχύς του υπολογιστή. Υποστήριξη για Mac δεν αναφέρεται στο σχετικό blog post που έγινε, ωστόσο sites που ασχολούνται με τα της Apple σημειώνουν πως με το σχετικό Stadia+ expansion του Chrome, κάτι τέτοιο είναι εφικτό και στο εν λόγω λειτουργικό. Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται HDR και 5.1 ήχος και τα εν λόγω χαρακτηριστικά αναμένονται σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*